Over Equus Vitalis

Jouw online partner voor alles wat met paarden te maken heeft!

Welkom bij Equus Vitalis, jouw online partner voor alles wat met paarden te maken heeft! Of je nu een wedstrijd- of recreatieruiter bent - alle paardensportliefhebbers zijn bij ons in goede handen.

Onze collectie!

Of het nu gaat om basis- of aanvullende voeding, uitrusting, stijlvolle paardrijmode of verzorgingsproducten - bij Equus Vitalis vind je alles waar paard en ruiter gelukkig van worden.

Equus Vitalis begon als online shop met een geselecteerd assortiment kwaliteitsvoer. Tot op de dag van vandaag zijn voer en voedingssupplementen een van onze sterkste segmenten. Maar onze shop biedt nu veel meer! Naast verzorgingsproducten voor paarden en ruiters bieden we ook verzorgingsproducten, insectenspray en paardendekens. Je vindt zelfs hoofdstellen, bitten en alles wat op en onder het zadel hoort in onze winkel. We zijn vooral trots op ons assortiment ruitermode, dat regelmatig wordt aangevuld met de nieuwste collecties van bekende merken. Dit betekent dat jij en je paard altijd stijlvol zijn met de nieuwste innovaties. We bieden ook een collectie helmen, laarzen en diverse accessoires voor stal & weide. Een zorgvuldig samengestelde selectie van producten voor honden en katten rondt ons assortiment perfect af.

Goed advies is duur...

... maar niet bij ons

In ons magazine vind je boeiende artikelen over de onderwerpen "Goede voeding", "Tips voor verzorging en rijden" en algemene interessante informatie. In onze producttesten nemen we producten uit ons assortiment onder de loep en publiceren we de resultaten. Zo krijg je authentieke feedback en een betere indruk van de producten. Laat je inspireren door onze blogposts en krijg praktische tips!

Duurzaamheid is belangrijk voor ons

Het onderwerp duurzaamheid heeft nu ook zijn weg gevonden naar de paardensport. Daarom bevat ons assortiment ook een aantal producten die gemaakt zijn van duurzame materialen. Van hoofdstellen gemaakt van vegan kurkleder tot paardendekens gemaakt van gerecyclede PET-flessen

Het weggooien van producten behoort absoluut niet tot onze dagelijkse routine. Dankzij de vele enthousiaste ruiters in ons bedrijf en onze vriendenkring worden alle producten die helaas niet meer geschikt zijn voor de verkoop of bijna over de houdbaarheidsdatum heen zijn, nuttig gebruikt

Online winkelen als beleving...

...wij willen dit mogelijk maken voor onze klaten. Daarom hechten we veel waarde aan een ongecompliceerd bestelproces, veilige betaalmethoden en snelle levering. Voor of na ontvangst van de goederen - ons vriendelijke serviceteam beantwoordt graag al je vragen! Om je shoprvaring nog spannender te maken, bieden we altijd geweldige acties aan, zoals kortingen of gratis goodies. Wil je dit niet missen? Meld je dan meteen aan voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het team van Equus Vitalis wenst je veel plezier bij het shoppen!